Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

15 πράγματα που αν δεις σε άντρα πρέπει να το βάλεις στα πόδια επειγόντως.Ποια από εσάς είδε τέτοιον άντρα και δεν φοβήθηκε!

Ποια κριτήρια πληροί ο άντρας των ονείρων σας; Για ποιον είστε διατεθειμένη να κάνετε τα στραβά μάτια παρά τα χούγια που έχει; Σίγουρα με όσα διαβάσετε παρακάτω θα ανατρέξετε πίσω σε παλιούς σας γκόμενους και θα αναφωνήσετε «Ω ΤΙ ΤΥΧΗ! Και πάλι καλά να λέω»!

Όχι! Αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι αντρικό νύχι! Χαιρετώ τον κυρ-Νίκο από τον 3ο όροφο του πατρικού μου!Είναι ο τύπος που θα ξύσει τα απoτέτοια του νομίζοντας πως κανείς δεν τον κοιτάζει…
Oι συγκεκριμένοι τύποι ανδρών φοράνε και το καπέλο ανάποδα και γενικά φοβάσαι μην τους πέσει πιο κάτω και δούμε τα αχαμνά τους… ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!
Ο αγενής, που κάνει σαματά στο εστιατόριο με το παραμικρό και γενικώς φωνάζει συνεχώς σε δημόσιους χώρους…
Ο πιο-βαρετός-πεθαίνεις τύπος που δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει για το ΕΓΩ του που είναι πιο μεγάλο κι απ΄το…!

Ο άντρας που νομίζει πως η πρώην του είναι το κέντρο του σύμπαντος! Ε όχι κύριε! Πονέσαμε και εμείς, δεν κλαίγαμε για τον Πανάγο;
Οι μισογύνηδες. Ω και είναι τόσοι πολλοί εκεί ΟΞΩ!

Κοροϊδεύει την 3η ηλικία όπου σταθεί κι όπου βρεθεί! Μόνο που ξεχνάει πως κι αυτός κάποια στιγμή έτσι χούφταλο θα καταλήξει!


Ο τύπος που άμα πάνε να σε κλέψουνε θα προσπαθήσει να διώξει τους κλέφτες σα να ήταν πουλιά!


Φτερνίζεται στα μούτρα σου -χωρίς καμία ντροπή- κάνοντάς σε μπάνιο! Ολόκληρη, ναι!


Είπαμε, να ξοδεύει για εμάς, αλλά όχι και να τα σκορπάει σα γαρίφαλα!


Ο άντρας που χρησιμοποιεί πρόστυχες εκφράσεις για να ρίξει γυναίκα ακόμα και φυτό να ήτανε!Ιδιαίτερη προσοχή στον άντρα που είναι fan του… Drake! Αν είσαι τέτοιος, εδώ θα βρεις την υγειά σου.


Eίναι αυτός που ενώ έχετε συζήτηση το μόνο που κάνει είναι να κοιτάζει το στήθος σου.


Και τέλος φίλες μου, μακριά από τον άντρα που καυχιέται για το πόσες ώρες πήγε γυμναστήριο και βγάζει σέλφιζ το σώμα του!
Πηγή: rise.gr