Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Δύσκολο να το πιστέψουμε! Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός που ζύγιζε 17 κιλά [φωτο]
Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός που ζύγιζε 17 κιλά από τη νευρική ανορεξία;


Η Rachael Farrokh έδινε τη δική της μάχη με τη νευρική ανορεξία.


Νωρίτερα μέσα στον χρόνο, η νεαρή ηθοποιός δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά. Το βάρος της ήταν κάτω από το φυσιολογικό.Δεν μπορούσε να περπατήσει και να συντηρήσει μόνη της τον εαυτό της.

Η Rachael ξεκίνησε μια σελίδα ‘GoFundMe’ με σκοπό την άντληση κεφαλαίων για ειδική μεταχείριση.


Ο επί δέκα χρόνια σύζυγός της Rob Edmondson, δήλωσε, “Δίνει τον αγώνα της με μια ασθένεια που έχει το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από όλες τις ψυχολογικές διαταραχές, μια ακραία περίπτωση της ανορεξίας. Υπάρχει μόνο ένα νοσοκομείο στη χώρα που ειδικεύεται στην επανασίτιση των ασθενών με τόσο χαμηλό σωματικό βάρος. Αν λάβει απότομα πάρα πολλές θερμίδες ο μεταβολισμό της θα αντιδράσει και θα χάσει ακόμα περισσότερο βάρος. Αυτή είναι μία πολύ ευαίσθητη ιατρική κατάσταση”.


Τα τελευταία δέκα χρόνια παλεύουν μαζί να κερδίσουν τη μάχη με τη νευρική ανορεξία. Με πολλαπλές μεταγγίσεις αίματος, με την εμφάνισης ενός οιδήματος στην καρδιά και νεφρική ανεπάρκεια.


Χάρη στα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, συνολικά μέχρι σήμερα έχουν φθάσει τα 130.000 δολάρια, η Rachael έχει ανακτήσει βάρος και τώρα καταπολεμά σιγά σιγά την ασθένεια.


“Ήταν τόσο ανησυχητικό. Το σώμα μου και μυαλό μου δεν μπορούσαν να συντονιστούν. Τώρα πια, το μυαλό μου είναι σαφές και η σκέψη μου έχει αναπτυχθεί”.


Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός που ζύγιζε 17 κιλά από τη νευρική ανορεξία:


πηγη: tinaleme.gr