Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

23χρονη σοκάρει: “Πηγαίνω παράλληλα με τον πατριό μου, τον γιο του και έναν συμφοιτητή μου…θέλω να εκμυστηρευτώ και εγώ τον δικό μου Γολγοθά που βιώνω. Μπορεί να φαίνεται περίεργο όλο αυτό που ζω, αλλά είναι η σκληρή πραγματικότητα που ζω τα τελευταία δυο χρόνια και με κάνει να πνίγομαι.
Κατ’ αρχήν για την μητέρα μου, που με έχει μεγαλώσει με αρχές, τις οποίες καταπάτησα και φταίω μόνο εγώ.

Προέρχομαι από μια σχέση (την πρώτη μου ολοκληρωμένη), που με έκανε να μην έχω καμία αυτοπεποίθηση. Μέσα από αυτή την σχέση, έμαθα να “μισώ” τον εαυτό μου, το σώμα μου και να νομίζω πως είμαι απαρατήρητη.

Πριν δυο χρόνια, αποφάσισα να διακόψω από αυτή την σχέση. Και να προσπαθήσω να κεντρίσω το ενδιαφέρον σε διάφορους άντρες. “Εκμεταλλεύτηκα” όσους είχα γύρω μου και εστίασα πρώτα στον άνθρωπο που βρίσκεται μέσα στο σπίτι μου. Τον πατριό μου, τον σύζυγο της μητέρας μου.

Εγώ του την έπεσα

Τον αιφνιδίασα. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Του “κουνήθηκα” και ενέδωσε μετά από λίγο καιρό. Δεν είναι μεγάλος. 49 ετών σήμερα. Και η μητέρα μου 43 ετών. Μου άρεσε που κατάφερα να τον κάνω να ξανανιώσει. Το ίδιο έπαθα και εγώ. Ένιωσα ότι είμαι κάποια, ότι αρέσω στους άντρες, ότι είμαι ποθητή. Και εκεί, πάνω στο “πικ” της επιβεβαίωσης μου, πριν ένα χρόνο περίπου άρχισα να την πέφτω στον γιο του. Ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα. Στην αρχή σοκαρίστηκε, αλλά γρήγορα τον είχα “τυλίξει”. Ότι έμαθα από τον πατέρα του, το δίδασκα στον γιο.Η αλήθεια είναι, ότι πλέον με τον πατριό μου, συμβαίνει 1-2 φορές τον μήνα, με τον γιο του κάθε εβδομάδα, 1-2 φορές. Και αυτό, επειδή έχω ταυτόχρονα και μια τρίτη, παράλληλη σχέση με έναν συμφοιτητή μου. Με αυτόν σχεδόν κάθε μέρα βρισκόμαστε.

Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον και θέλω πραγματικά την βοήθειά σας. Νιώθω ντροπή για ότι έχω κάνει, αλλά αυτό μου έδωσε την αυτοπεποίθηση που ήθελα να αποκτήσω.

Σ.Σ.: Άκου Όλγα. Με το που ήρθε το email και το διάβασα σκέφτηκα ότι εσύ δεν είσαι απλά η Όλγα. Σκέφτηκα ότι είσαι η Όλγα, η… παρτόλα. Αφού το ξαναδιάβασα, το πήρα αλλιώς και είδα τα βαθύτερα αίτια των όσων έκανες. Τα στάθμισα, τα ζύγισα και έστω και καθυστερημένα, αφού το έστειλες το email από το μεσημέρι, απαντώ τώρα. Το ότι έκανες ότι έκανες με τον πατριό σου, πίστεψέ με, ευθύνη δεν έχεις εσύ καμία. Αλλά αυτός, που δεν τιμάει την κόρη της γυναίκας του. Άσχετα αν η γυναίκα του το έκανε με άλλον άντρα. Άρα αυτός εγκλημάτισε και μην σου πω ότι θέλει και μερικές ψιλές. Για τον γιο του τι να πω. Μετεφηβικές βλακείες είναι που ίσως να μην τις θυμάστε μετά από κάποια χρόνια. Από αυτή την ιστορία το μόνο νορμάλ, είναι ότι πλέον είσαι με έναν συμμαθητή σου. Τέλος, πιστεύω, πως αυτά που έχεις κάνει με τον πατριό σου, θα σε “κυνηγούν” για μια ζωή, γιατί είναι πραγματικά σοβαρό το θέμα. Ελπίζω, μετά από αυτή την απάντηση, να σταματήσεις να κάνεις… κόλπα με πατέρα και γιο και να παραμείνεις με τον νεαρό συμφοιτητή σου.

Φιλικά
Έμυ