Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Κρατούσε επί 20 χρόνια την κόρη του ως σκλάβα του σ#ξ και έκανε μαζί της 8 παιδιάΚρατούσε επί 20 χρόνια την κόρη του ως σκλάβα του σ#ξ και έκανε μαζί της 8 παιδιά


Σοκ έχει προκαλέσει μία υπόθεση σ#ξουαλικής κακοποίησης και συνεχιζόμενου βιασμού μίας κόρης από τον ίδιο της τον πατέρα στην Αργεντινή. Ο 56χρονος κατηγορείται πως χρησιμοποιούσε τη γυναίκα ως σκλάβα του σ#ξ για πάνω από 20 χρόνια και μάλιστα είχε αποκτήσει μαζί της οκτώ παιδιά.


Όπως μετέδωσε η Daily Mail, η αποτροπιαστική υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας όταν η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο το μικρότερο παιδί και οι γιατροί ρώτησαν ποιος είναι ο πατέρας του.

Αναγκάστηκε να επιτρέψει τεστ DNA, το οποίο επιβεβαίωσε ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν ο Domingo Bulacio, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και πατέρας της γυναίκας. Μετά το ανθρωποκυνηγητό που ακολούθησε για τον εντοπισμό του, βρέθηκε να κρύβεται σε συγγενικό του σπίτι στα βόρεια της χώρας, όπου παρέμεινε για 45 ημέρες.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η τύχη της γυναίκας δεν είναι γνωστή ενώ η μητέρα της είχε εξαφανιστεί αφού και η ίδια δεχόταν χρόνια κακοποίηση.

(φωτογραφία αρχείου)