Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

16χρονη ανεβάζει φωτογραφία της ενώ τρώει μακαρόνια από την τουαλέτα και τρώει άγριο κράξιμο. σκέτη αηδία!Γνωρίστε την 18χρονη Taylor O’Dore και την 19χρονη Hannah Hepler. Είναι και οι δύο από το Lynnwood της Ουάσινγκτον και είναι κολλητές από το νηπιαγωγείο.

Την τελευταία εβδομάδα, οι κολλητές γιόρτασαν τα γενέθλια της αδερφής της Hepler στο Seattle, όπου όλες έμειναν σε ένα ξενοδοχείο. Την πρώτη νύχτα, όλη η παρέα τους διασκέδαζαν πίνοντας αλκοόλ και έφτιαξαν noodles για να φάνε.

Δεν τέλειωσαν όμως το φαγητό τους και είχε μείνει εκεί μέχρι και την επόμενη νύχτα. “Την επόμενη νύχτα, ενώ ήμουν μεθυσμένη σκέφτηκα να καθαρίσω για να μην τα έχω για το πρωί.”Δεν ήθελε όμως να πετάξει όλο αυτό το φαγητό μέσα σε έναν κάδο του ξενοδοχείου. Έτσι, με την βοήθεια της Dore, αποφάσισε να τα πετάξει όλα στην λεκάνη της τουαλέτας. Πριν τελειώσει, η Helper σκέφτηκε να βγάλει μία φωτογραφία που να φαίνεται λες και τα τρώει από την λεκάνη.

Θέλει να ξεκαθαρίσει όμως πως ποτέ δεν τα έφαγε. Την επόμενη μέρα ενώ γυρνούσαν σπίτι, οι φίλοι της σκέφτηκαν και μία λεζάντα για την φωτογραφία αυτή. Την ανέβασαν στο Tweeter γράφοντας: “Όταν είναι η σειρά σου να κάνεις τα πιάτα και όλα τα πιάτα στο σπίτι είναι άπλυτα εκτός από ένα.”Η O’Dore είπε πως δεν το σκέφτηκε πολύ πριν κάνει το tweet, το οποίο έχει ήδη γίνει viral. “Δεν περίμενα να το δει πολύς κόσμος, γιατί είναι κάτι πολύ αηδιαστικό για να το κάνεις retweet.” Πολλοί όμως το βρήκαν αστείο αν και πολλοί το βρήκαν τραγικό και αηδιαστικό.

Κάποιοι λένε πως αυτή η εικόνα θα τους στοιχειώνει για πάντα. Η Helper είπε ότι δεν ανησύχησε για την υγιεινή αφού αυτό δεν ήταν το πιο αηδιαστικό πράγμα που έχει κάνει.


Κάποιοι όμως πραγματικά ενοχλήθηκαν και το πήραν πολύ στα σοβαρά. “Δεν περίμενα με τίποτα τέτοια αντίδραση. Κάποιοι άλλοι μετά μου έστελναν γuμνές φωτογραφίες τους.”

Οι φίλοι της λένε πως η φωτογραφία είναι αποτέλεσμα του αλκοόλ και της τρέλας τους. Λένε πως δεν ανησυχούν για την υγεία τους ούτε νοιάζονται για όσους τους παρεξηγούν.

Εσάς πώς σας φαίνεται η φωτογραφία τους;