Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

7 σημαντικά πράγματα που αλλάζουν στο σώμα μας όταν δεν έχουμε εpωτικές επαφές. Το #7 είναι τρομακτικό.
Το να μην κάνουμε έpωτα οδηγεί σε αλλαγές στο σώμα, οπότε είναι σημαντικό να έχουμε ενεργή εpωτική ζωή. Βέβαια, εκτός από όλα τα οφέλη, το πιο σημαντικό είναι πως είναι διασκεδαστικό! 

Δείτε 7 πράγματα που θα συμβούν στο σώμα εάν σταματήσετε να το κάνετε!

1. Το ανοσοποιητικό γίνεται πιο αδύναμο και θα αρρωσταίνετε πιο συχνά. 

Έρευνες δείχνουν πως όσοι δεν κάνουν συχνά έpωτα έχουν πιο αδύναμο ανοσοποιητικό. Αυτό σημαίνει πως είναι πιο εύκολο να αρρωστήσουν.

2. Νιώθετε μεγαλύτερη πίεση και εκνευρισμό.

Αυτό συμβαίνει γιατί το έpωτα εκτονώνει την πίεση και απελευθερώνει τις ορμόνες που μας κάνουν να νιώθουμε πιο χαλαροί.

3. Δυσκολεύεστε να ερεθιστείτε. 

Ο έpωτας είναι σαν την γυμναστική. Όσο λιγότερο κάνετε, τόσο πιο άσχημα θα νιώθετε. Και όπως στα περισσότερα αθλήματα, η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα. Οι άντρες μπορεί να έχουν στυτική δυσλειτουργία και οι γυναίκες να δυσκολεύονται να φτάσουν σε κορύφωση.

4. Τα όνειρά σας μπορεί να αλλάξουν.


Είναι λογικό να ονειρεύεστε το κρεβάτι εάν η έpωτική σας ζωή πάσχει. Κάποιοι έχουν πολύ έντονα όνειρα και κορυφώσεις στον ύπνο τους.5. Χάνετε την λίμπιντό σας.

Αντίθετα με ότι πιστεύουν πολλοί, εάν έχει περάσει αρκετός καιρός χωρίς σeξ, μειώνεται η eπiθυμία. Εάν σταματήσετε να κάνετε σeξ, το σώμα σταματάει να παράγει τις αντίστοιχες ορμόνες και θα έχετε μειωμένη eπiθυμία.

6. Χάνετε τον ύπνο σας.


Το σeξ είναι ένας τέλειος τρόπος να σας πάρει ο ύπνος. Μετά τον οpγaσμό παράγεται προλακτίνη, μία ορμόνη που είναι υπεύθυνη για το αίσθημα χαλάρωσης και υπνηλίας.

7. Αυξάνεται ο κίνδυνος καρκίνου. 

Η επαφή προστατεύει τους άντρες ενάντια στον καρκίνο του προστάτη. Έρευνες έχουν δείξει πως όσοι εκσπερματώνουν συχνά έχουν λιγότερη πιθανότητα να πάθουν καρκίνο του προστάτη. Επίσης, εάν έχετε ενεργή εpωτική ζωή, είναι λιγότερο πιθανό να νοσήσει η καρδιά σας.