Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017

Καπνιστής έχασε τέσσερα δόντια και έπαθε εγκαύματα στο στόμα όταν ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο στόμα του
Ένας άντρας από τη Χαβάη είναι τυχερός που είναι ζωντανός αφού ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο πρόσωπό του, καταστρέφοντας τουλάχιστον τέσσερα
από τα δόντια του και αφήνοντας σοβαρά εγκαύματα γύρω από το στόμα του.

Ο Matt Yamashita δήλωσε ότι θα χρειαστεί εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση για να αποκαταστήσει τη ζημιά που προκλήθηκε στο στόμα του μετά την έκρηξη του CoilART Mage την Κυριακή, στο Pearl City.

“Είχα πάρει το αυτοκίνητό μου και ήμουν έτοιμος να παίξω μπάσκετ, αλλά ήθελα να κάνω μερικές τζούρες πριν παίξω,” δήλωσε ο 25χρονος.

“Με την πρώτη ρουφηξιά ανατινάχθηκε στο πρόσωπό μου. Το δεξί μου χέρι έκαιγε, ήταν μαύρο.”


Ο Yamashita δήλωσε στην WNEM ότι αγόρασε το ηλεκτρονικό τσιγάρο μέσω του διαδικτύου περίπου έξι μήνες πριν, αλλά άρχισε να χρησιμοποιεί τη συσκευή την περασμένη εβδομάδα.

Σημείωσε ότι είχε χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο μόνο δύο φορές πριν από το περιστατικό της Κυριακής.


“Άκουσα έναν ήχο να κουδουνίζει στ’ αυτιά μου και είδα μία λάμψη. Μετά είδα ότι έβγαζα αίμα και ήμουν σε κατάσταση σοκ,” είπε.Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν αμέσως μετά την έκρηξη δείχνουν το αποτέλεσμα του τραγικού περιστατικού.

Μαζί με την απώλεια των τεσσάρων δοντιών, ο Yamashita έπρεπε να κάνει 40 ράμματα στο στόμα του και αργότερα πρέπει να κάνει επέμβαση για να βάλει εμφυτεύματα.Παρά το τραυματικό περιστατικό, ο Yamashita ξέρει ότι οι τραυματισμοί της έκρηξης θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότεροι.

“Είμαι πραγματικά ευγνώμων, πρώτα απ’ όλα, και ευλογημένος που είμαι ζωντανός και έχω ακόμα όραση και γεύση,” είπε ο Yamashita.Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο εκρήγνυται απροσδόκητα στη Χαβάη.
Ο Yamashita δήλωσε ότι θα χρειαστεί εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση για να αποκαταστήσει τη ζημιά που προκλήθηκε στο στόμα του μετά την εκτόξευση του CoilART Mage την Κυριακή 
src="http://www.trelokouneli.gr/wp-content/uploads/2017/12/762337-e4.jpg" style="border: 0px; box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; user-select: auto !important; vertical-align: middle;" />
Το 2014, το σπίτι μιας γυναίκας στο Moanalua κάηκε σχεδόν ολοσχερώς όταν από την έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου άρπαξε φωτιά ο πάγκος της κουζίνας της.
Πίσω από το 2014, το σπίτι της γυναίκας στο Moanalua ήταν σχεδόν καμένο στο έδαφος μετά την εξάτμιση της συσκευής της, η οποία έριξε τον πάγκο της κουζίνας στη φωτιά