Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Δίδυμοι «μπελάδες» κάνουν άνω κάτω το σπίτι, όταν οι γονείς τους πέφτουν για ύπνο | Video
Οι γονείς των δίχρονων διδύμων, έκλεισαν την πόρτα του δωματίου τους και έπεσαν για ύπνο.
Τα παιδιά τους έμοιαζαν εξαντλημένα και σχεδόν κοιμόντουσαν την ώρα που τα μετέφεραν στις κούνιες τους.

Πριν οι γονείς κοιμηθούν, έβαλαν όπως κάθε βράδυ, σε λειτουργία την κάμερα μέσα στο δωμάτιο των παιδιών από την οποία παρακολουθούν μη τυχόν συμβεί κάτι την ώρα που τα μωρά κοιμόνται.


Αυτό που κατέγραψε η κάμερα και το είδαν το επόμενο πρωινό, ήταν απίστευτο. Οι μικροί μπόμπιρες, που έκαναν τους νυσταγμένους, μόλις η πόρτα έκλεισε, έγιναν σίφουνες. Πήδηξαν με μαεστρία έξω από τις κούνιες τους και «έστησαν ένα πάρτι» άνευ προηγουμένου.

Έβγαλαν τις μαξιλάρες του καναπέ, και άρχισαν να παίζουν, χοροπηδούσαν, έτρεχαν, σκαρφάλωναν… και οι γονείς μέσα στο δωμάτιο κοιμόντουσαν. Από τους θορύβους, ο πατέρας ξύπνησε και εισέβαλε στο δωμάτιο των μικρών. Έναν έναν τους έβαλε πάλι πίσω στις κούνιες και τους είπε να κοιμηθούν.

Αλλά μόλις έκλεισε η πόρτα, τα μικρά ζιζάνια, ξεσάλωσαν πάλι. Ξαναέβγαλαν τις μαξιλάρες, ξανά παιχνίδια, ξανά τρεξίματα, ξανά χοροπηδητά και κωλοτούμπες. Αυτή τη φορά ξύπνησαν και οι δυο γονείς και μπούκαραν απειλητικά στο δωμάτιο. Άναψαν τα φώτα και έβαλαν τα μικρά στα κρεβάτια τους.

Αλλά και πάλι μόλις έκλεισαν τα φώτα…