Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

Όταν Αρχισε να Χορεύει Κριτές και Κοινό έμειναν ΑΦΩΝΟΙ… Όταν Δείτε το video, θα μείνετε και ΕΣΕΙΣ!
Όταν Αρχισε να Χορεύει Κριτές και Κοινό έμειναν ΑΦΩΝΟΙ… Όταν Δείτε το video, θα μείνετε και ΕΣΕΙΣ!


Η 20χρονη Antonina Goloseeva επέλεξε να επιδείξει τις ικανότητές της στο strip plastic dance
Το αισθησιακό και άκρως εντυπωσιακό χορευτικό που εκτέλεσε άψογα εξασφάλισε σε μια διαγωνιζόμενη της εκπομπής «Ρουμανία, έχεις ταλέντο» το διαβατήριο για τον επόμενο γύρο, αφού πρώτα βέβαια άφησε άφωνους κριτές και θεατές.


Η 20χρονη Antonina Goloseeva επέλεξε να επιδείξει τις ικανότητές της στο strip plastic dance, ένα είδος χορού το οποίο συνδυάζει κλασικές φιγούρες με μοντέρνα χορογραφία.

Παρά το όνομά του, το συγκεκριμένο είδος χορού δεν συμπεριλαμβάνει σε καμία περίπτωση το γδύσιμο της χορεύτριας ούτε το άγγιγμα των ερωτογενών ζωνών του σώματός της, «παραπτώματα» που έχουν οδηγήσει στο παρελθόν διαγωνιζόμενες στον αποκλεισμό.

Η Μολδαβή καλλονή τα έδωσε όλα στη σκηνή του σόου και οι κριτές την αντάμειψαν, όπως ήταν αναμενόμενο, με τέσσερις ψήφους που εξασφαλίζουν την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο.

Όσο για την ίδια, δήλωσε ότι επέλεξε να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο είδος χορού επειδή συνδυάζει τη θηλυκότητα με τη δύναμη και έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχόταν σε καμία περίπτωση να χορέψει σε strip club, αφού το επάγγελμά της είναι χορεύτρια.πηγη