Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Εσείς το Γνωρίζετε; Δείτε Γιατί οι Κοντές Γυναίκες κάνουν τα Καλύτερα Ζευγάρια με τους Ψηλούς Άντρες και θα Πάθετε Πλάκα
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τόσες πολλές γυναίκες προτιμούν ψηλότερους άνδρες από αυτές; Σίγουρα, είναι ωραίο να φοράτε ψηλά τακούνια χωρίς να αισθάνεστε άσχημα
– αλλά υπάρχει και ένας πιο επιστημονικός λόγος για να θέλετε μεγάλη διαφορά ύψους.

Μια πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι: οι ψηλότεροι άνδρες θα μπορούσαν να σημαίνουν πιο ευτυχισμένες σχέσεις! Οι ψηλότεροι άνδρες μπορούν να κάνουν τις γυναίκες πιο ευτυχισμένες.


Μια μελέτη του 2017 με 7850 Ινδονήσιους συμμετέχοντες αποφάνθηκε: Ναι! Όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά ύψους μεταξύ των δύο συζύγων, τόσο πιο ευτυχισμένη ήταν η σύζυγος.

Εξάλλου, οι ψηλότεροι άνθρωποι τείνουν να βγάζουν περισσότερα κέρδη, ίσως επειδή φαίνονται πιο αξιόπιστοι ή ικανοί. Ωστόσο, η παραπάνω μελέτη διαπίστωσε ότι η επινοητικότητα του συζύγου ήταν μόνο ένας μικρός παράγοντας της διαφοράς ύψους, στην ευτυχία των συζύγων τους.

Ίσως να έχει να κάνει με την αυτοεκτίμηση. Εξάλλου, οι ψηλότεροι άντρες μπορούν να θεωρηθούν πιο ελκυστικοί – και να βιώσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση από την ζωή, συγκριτικά με τους κοντότερους άντρες.

Είναι επίσης πιθανό οι γυναίκες να έχουν γενετική προδιάθεση να προτιμούν τους ψηλότερους, μεγαλύτερους συζύγους, δεδομένου ότι οι μεγαλύτεροι άντρες επιβίωναν καλύτερα και ήταν καλύτεροι κυνηγοί-συλλέκτες στην αρχαιότητα.Με άλλα λόγια, οι γυναίκες που έχουν ψηλότερους συζύγους μπορεί να αισθάνονται πιο ευτυχισμένες, από τις γυναίκες με κοντότερους συζύγους, επειδή αντιλαμβάνονται ότι οι σύντροφοί τους είναι πιο ελκυστικοί, επινοητικοί ή χαρούμενοι.

Από την άλλη πλευρά, αν νομίζετε ότι η παραπάνω μελέτη είναι ένα σημάδι ότι θα πρέπει να απορρίψετε τον σημερινό σας σύντροφο, αναζητώντας κάποιον ψηλότερο, θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Εξάλλου, ο καθένας είναι διαφορετικός – και τίποτα δεν αποδεικνύει ότι οι πιο κοντοί άνδρες δεν μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να αισθάνεται εξίσου ελκυστική και ικανοποιημένη.


Μία μελέτη του 2010, επιβεβαίωσε ακόμη ότι οι γυναίκες δεν αισθάνονται πιο ελκυστικές απλώς και μόνο επειδή ένας ελκυστικότερος άνθρωπος, όπως για παράδειγμα ένας ψηλότερος άνθρωπος εξέφρασε ρομαντικό ενδιαφέρον για αυτές.

Εάν δεν είστε ακόμη πεπεισμένες ότι ένας κοντότερος άνθρωπος θα μπορούσε να σας κάνει ευτυχισμένες, κοιτάξτε αυτές τις ψηλές κυρίες του Χόλιγουντ με τους κοντότερους συντρόφους τους!

1) Nicole Kidman και Keith Urban
2) Chrissy Teigen και John Legend3) Helen Lasichanh και Pharrell Williams


4) Behati Prinsloo και Adam Levine


Θα μπορούσε ένας ψηλότερος άνθρωπος να σημαίνει μεγαλύτερη ευτυχία στη ρομαντική σχέση σας; Φυσικά. Αλλά δεν πρέπει ποτέ να αφήσετε τη διαφορά ύψους γίνει ο καθοριστικός παράγοντας για τον προσδιορισμό του ιδανικού σας συντρόφου.