Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

Στα 13 της την βίασαν και την άφησαν έγκυο. Το Ακραίο της Υπόθεσης όμως, είναι Πως…dinatos info

Πριν από δύο χρόνια, η 13χρονη Ashley από την πολιτεία Ιντιάνα των ΗΠΑ, βιάστηκε από τον...
φίλο του αδερφού της και έμεινε έγκυος. Η Ashley έκανε μήνυση στον βιαστή της και καταδικάστηκε για 3 βιασμούς, καθώς η Ashley δεν ήταν το μοναδικό του θύμα. 

Η ιστορία άγγιξε τις καρδιές εκατομμυρίων Αμερικανών, καθώς αυτό το νεαρό κορίτσι επέλεξε να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της και να γεννήσει ένα όμορφο αγοράκι, που ονόμασε Aiden.


Η Ashley, πλέον 15 ετών, είναι πρωτοετής στο Λύκειο και έχει προσαρμοστεί στον ρόλο της ως μαθήτρια και νεαρή μητέρα. Μετά την γέννηση του Aiden, η Ashley επέστρεψε στο σχολείο, και προς μεγάλη της έκπληξη και σοκ, ανακάλυψε ότι το αγόρι που καταδικάστηκε για τον βιασμό της, του επιτράπηκε να φοιτά στο ίδιο σχολείο. Ο βιαστής
της, που ήταν επίσης ανήλικος όταν συνέβη το έγκλημα, προστατεύτηκε χάρη στην ηλικία του και η ταυτότητά του δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.

Η Ashley γρήγορα άλλαξε σχολείο χάρη στην επέμβαση των γονιών της, για να συνεχίσει τις σπουδές της χωρίς περισπασμούς. Η Ashley είναι άριστη μαθήτρια στην τάξη της.

Πέρυσι τον Αύγουστο, η οικογένεια της Ashley αντιμετώπισε άλλη μια τραγωδία. Ο αδερφός της σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε, όσο οδηγούσε το ποδήλατό του, όχι μακριά από το σπίτι του. Ο δράστης δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί. Αυτό το τραγικό γεγονός έχει συγκλονίσει την οικογένεια, αλλά χάρη στην βοήθεια φίλων και της οικογένειας, αρχίζουν να στέκονται ξανά στα πόδια τους. Ο Aiden είναι πλέον 18 μηνών και έχει φέρει την χαρά στην μητέρα του, που προσπαθεί να συνέλθει από μια ανυπόφορη κατάσταση. Προς το παρόν, η Ashley δεν λαμβάνει οικονομική στήριξη από την πολιτεία. Η πολιτεία της Ιντιάνα είναι μία από τις 31 πολιτείες που δεν έχει κάποιον νόμο που να προστατεύει παιδιά που έχουν συλληφθεί μέσω βιασμού από τον βιολογικό του πατέρα.

Αν η Ashley ζητήσει κυβερνητική βοήθεια, η πολιτεία θα πρέπει να αναζητήσει τον βιολογικό πατέρα για την κάλυψη των εξόδων. Αυτό όμως σημαίνει, ότι θα έχει το δικαίωμα επίσκεψης στον γιο του.

Εσείς τι πιστεύετε; Η Ashley πήρε την σωστή απόφαση να κρατήσει το παιδί; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας.