Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018

Μετά από 21 χρόνια αυτή γυναίκα συναντάει τον άνθρωπο που την πυροβόλησε στο πρόσωπο
Τον Ιανουάριο του 1992, η τότε 17χρονη Shawna εργαζόταν ως ταμίας σε τοπικό σούπερ μάρκετ, όταν μέσα στο κατάστημα μπήκαν μέσα δύο ένοπλα έφηβα κορίτσια.Η Shawna λέει ότι η 14χρονη Jerrie της απαίτησε χρήματα από το ταμείο, πριν τη πυροβολήσει στο πρόσωπο με το όπλο της. Η σφαίρα διαπέρασε το σαγόνι της και το διέλυσε, το κάτω χείλος και την κάτω σειρά δοντιών.

Οι γιατροί λένε ότι η Shawna επέζησε από θαύμα.

Ο Mark Strickland καταδικάστηκε για την οργάνωση της ληστείας, ενώ η Jerrie και η σύνεργός της κατέληξαν για 6 χρόνια σε σωφρονιστικό ίδρυμα ανηλίκων. Καθώς η Jerrie όταν ήταν ανήλικη, της επιτράπηκε να κρύψει το πρόσωπό της κατά τη διάρκεια της δίκης και αρνήθηκε να έχει οπτική επαφή με την Shawna.

Τα επόμενα 21 χρόνια, η Shawna υποβλήθηκε σε 100 επώδυνες εγχειρήσεις. Είχε συνεχώς τάσεις πανικού και δεχόταν bullying. Ο πυροβολισμός άφησε το πρόσωπό της παραμορφωμένο και δεχόταν άσχημα κοροϊδευτικά παρατσούκλια.

Στο βίντεο που ακολουθεί, στην εκπομπή του Dr. Phil, η Shawna συναντάει από κοντά την Jerrie για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια. Η συζήτηση που θα δείτε είναι εξαιρετικά συγκινητική, που ακόμα και η Shawna δεν περίμενε μια τέτοια έκβαση.