Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

7 απίστευτα σημάδια που προδίδουν πως κάνεις πολύ καλό σ#ξΘέλεις να είσαι σίγουρη πως οι επιδόσεις σου στον έ#ωτα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές αλλά κανένας άντρας δεν σου έχει πει πως τα πας.

Εκτός από τα λόγια, υπάρχουν και σημάδια που φανερώνουν το πως τα πας στο κρεβάτι και τι πρέπει να προσ#ξεις.

1.Σφίγγει τα χέρια και τα πόδια του:

Ένα φυσικό σημάδι ειδικά στην στιγμή πριν την κορύφωση που φανερώνει την έκσταση και την ηδονή του.

2.Θέλει να το κάνετε πάλι στα καπάκι:


Το μόνο που σκέφτεται ακόμα και μόλις ολοκληρώσει είναι πως θα το ξανακάνετε αμέσως. Και οι γύροι δεν σταματούν στο δεύτερο.

3. Δεν σταματά να σε φλερτάρει και να σε περιποιείται μετά το σ#ξ:

Ναι, πολλί άντρες μετά τον έρωτα, πέφτουν ξεροί για ύπνο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που χωρίζεστε μετά το σ#ξ, κι εκείνος συνεχίζει να σου στέλνει μηνύματα γιατί προφανώς πε΄ρασε πολύ ωραία στο κρεβάτι μαζί σου και δεν το ξεχνάει.

4. Δεν αφήνει τα χέρια του από πάνω σου:

Κάθε φορά που σε βλέπει, δεν παίρνει τα χέρια του από πάνω σου, γιατί θέλει να κάνετε και πάλι ό,τι κάνατε και την προηγούμενη φορά.

5. Στο λέει:

Αν φτάνει στο σημείο να σου λέει τι τέλεια περάσατε στο σ#ξ, καταλαβαίνεις πως κάτι κάνεις σωστά. Αν μάλιστα μπαίνει και σε λεπτομέρειες, τύπου «τι ωραίο στ#ματικό», κάτι κάνεις πολύ πολύ καλά.

6. Περνάς κι εσύ ωραία!

Μην έχεις την εντύπωση πως για να τον κάνεις να περάσει καλά, αυτόματα τούτο σημαίνει πως η δικιά σου ηδονή θα μείνει πίσω. Μπες στο σ#ξ και φρόντισε να περάσεις εσύ καλά και να δεις που στο τέλος, η χαρά θα είναι διπλή και για τα δυο σας.

7. Η ΣΤΥΣΗ ΤΟΥ!

Μεγάλο σημάδι! Αν δεν σε χορταίνει εκείνος και το π##ς του, σημαίνει πως τον διεγείρεις σε μοναδικό βαθμό!