Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Άντρας επιτέθηκε με οξύ στη γυναίκα του επειδή του έκανε 2 κορίτσια ενώ εκείνος ήθελε αγόρι

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ένας άντρας έριξε οξύ στην γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν επειδή γέννησε κοριτσάκι ενώ εκείνος ήθελε αγόρι.

Η 25χρονη Farah έπαθε σοβαρά εγκαύματα μετά την επίθεση του άντρα της Siraj, γνωστού και ως Bhura, στην πόλη Moradabad κοντά στο Νέο Δελχί.


Ο άντρας της την κατηγόρησε ότι δεν κατάφερε να εκπληρώσει το αίτημά του να του γεννήσει ένα αρσενικό παιδί.Ο 32χρονος αναζητείται από την αστυνομία για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών με χρήση οξέος.

Η Farah μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με εγκαύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και την κοιλιά.

Η αδελφή της Nusrat Jahan είπε ότι η νεαρή γυναίκα παντρεύτηκε πριν από οκτώ χρόνια, αλλά άρχισαν να τσακώνονται τον περασμένο χρόνο όταν ο άντρας της της ζήτησε προίκα.Είπε επίσης ότι η πρόσφατη γέννηση της δεύτερης κόρης της Farah ήταν αυτό που έκανε τον 32χρονο να προβεί στην επίθεση με οξύ.


Η Farah είπε ότι η οικογένεια του συζύγου της άρχισε να της κάνει τη ζωή δύσκολη μετά τη γέννηση της πρώτης κόρης της και αργότερα έφτασαν στο σημείο να τη χτυπάνε.

“Μετά τη γέννηση του πρώτου κοριτσιού, οι φίλοι μου άρχισαν να μου συμπεριφέρονται άσχημα σαν να το έκανα επίτηδες να φέρω στον κόσμο κοριτσάκι,”είπε.

“Η άσχημη συμπεριφορά συνεχίζονταν όλο και περισσότερο καθώς περνούσε ο καιρός. Τον προηγούμενο χρόνο, τα πράγματα είχαν γίνει πραγματικά άσχημα.”

Η Farah είπε ότι ο Siraj, υπό την πίεση της οικογένειάς του, της έλεγε πως θα πάει στους γονείς της και να απαιτήσει να του δώσουν χρήματα ως προίκα.

“Όταν οι δικοί μου δεν τους έδωσαν χρήματα, άρχισαν να με χτυπούν. Το αποκορύφωμα ήταν όταν γεννήθηκε η δεύτερη κόρη μου,” είπε η 26χρονη.

“Προσπαθούσα να ζήσω με τα καθημερινά μου βασανιστήρια και το μόνο που με ένοιαζε ήταν η ευημερία των κοριτσιών μου. Φοβόμουν πως αν χώριζα τον Siraj, δεν θα είχα υποστήριξη από κανέναν για να φροντίζω τις κόρες μου και τον εαυτό μου.”

“Αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα έφτανε στο σημείο να μου ρίξει οξύ. Δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ γι’αυτό.”