Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Τα 4 καλύτερα ζώδια στο κpεβάτι! Για το 2ο δεν το περιμέναμε με τίποτα…
Κι όμως, αυτά είναι τα 4 καλύτερα ζώδια στο κpεβάτι! Για το 2ο δεν το περιμέναμε με τίποτα…
Όλα τα ζώδια έχουν την σπίθα τους στο κpεβάτι…


Υπάρχουν, όμως 4 ζώδια που είναι σκέτη κόλαση στο κpεβάτι.

Έχουν αυτό το κατιτίς, τη φλόγα που θα κάνουν τους σουμιέδες να αναστενάξουν ρε παιδί μου. Δεν είναι μόνο το s3χ που κάνουν, αλλά και οι προτιμήσεις που έχουν. Είναι πιο τολμηρές και πιο καυτές.Ξέρω ότι ήδη σου έχω εξάψει την περιέργεια να δεις αν ανήκεις σε ένα από αυτά ή αν όχι να δεις τι είναι αυτό που κάνει το κρεβάτι τους, εμπόλεμη κατάσταση. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και θα μάθεις.
Τα 4 πιο εpwτικά ζώδια στο κpεβάτι:

Υδροχόος

Αν ξεχωρίζει για κάτι το ζώδιο του Υδροχόου είναι η όρεξη η οποία έχει στο s3x.
Η γυναίκα Υδροχόος λατρεύει να πειραματίζεται,να ντύνεται sεxy για τον σύντροφο της και να αναδεικνύει στο έπακρο τη σ3 χουαλικότητα της. Αν και ζώδιο του αέρα, αν ποτέ πέσεις στο κpεβάτι της, σίγουρα θα σου βάλει φωτιά με το πά8ος της

Καρκίνος

Το ζώδιο του Καρκίνου φημίζεται για το ασφάλεια και την ανάγκη για οικογένεια.Τι το κάνει λοιπόν και βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία; Ε, λοιπόν, ο Καρκίνος μπορεί να σε κάνει να λατρέψεις τα παιχνίδια πριν το s3χ. Μπορεί να κάνει το μαγείρεμα ή το συμμάζεμα τόσο s3χι που το μόνο που θα θέλει ο σύντροφος της γυναίκας Καρκίνου είναι να την ρίξει στο κpεβάτι.

Ειδικά όταν καταλήξεις μαζί της στο κpεβάτι, θα ανακαλύψεις πόσο βρώμικο μπορεί να γίνει το μυαλό της.

Ζυγός

Σίγουρα ξέρεις τις περισσότερες αν όχι όλες τις στάσεις του Κά μα Σού τρα.


Το κpεβάτι για τους Ζυγούς είναι ένας ατέλειωτος δρόμος για την ηδονή. Το γ@ μνό σώμα είναι πρόκληση για ένα μεγάλο πάρτυ που θα το διασκεδάσουν και οι δυο- ίσως και παραπάνω- όσο τίποτα άλλο.Ταμπού για τους Ζυγούς είναι άγνωστη λέξη, μιας και λατρεύουν να τα δίνουν όλα όταν μια κάμερα είναι εκεί και τραβάει βίντεο.

Αιγόκερως

Η φαντασία στο έπακρο. Παίζουν τον γιατρό, το δάσκαλος-μαθητής


και ότι άλλο βάλλουνε στο νου τους. Οι Αιγόκεροι είναι το ζώδιο που τα πάντα ξεκινάν από την φαντασία τους και καταλήγουν στο κpεβάτι τους.

Το s3χ με έναν Αιγόκερω είναι ένα πνευματικό ταξίδι, το οποίο θα σε οδηγήσει στις όχθες του απόλυτου οργ@ σμού. Τόλμα να παίξεις μαζί του και δε θα το μετανιώσεις…