Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Κατάλαβε ότι η Γυναίκα του τον Απατάει και άφησε ένα Σημείωμα στον Εραστή της. Μόλις δείτε ΤΙ του έγραψε θα Πάθετε ΣΟΚ!Κάποια πράγματα πιο εύκολα τα λες παρά τα κάνεις. Έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα κάνατε αν ανακαλύπτατε ότι ο σύντροφος σας σας απατάει;
Παρ’όλο που δεν είναι ευχάριστο σαν σκέψη, είναι δύσκολο να μην περάσει από το μυαλό σας. Πιθανόν να το έχετε σκεφτεί και να έχετε ήδη κάποιο σχέδιο κρυμμένο στο μανίκι.

Μπορεί να φύγετε απλά, ή να θυμώσετε και να θέλετε να πάρετε εκδίκηση. Και συχνά το σχέδιο δεν πάει όπως το θέλατε και καταλήγετε να κάνετε το αντίθετο. Συμβαίνει. Ένας άντρας έκανε κάτι διαφορετικό όταν ανακάλυψε ότι η γυναίκα του τον απατούσε όσο έλειπε.

Άφησε ένα σημείωμα στον τύπο με τον οποίο η γυναίκα του τον απατούσε και έγραψε τα εξής…“Στον τύπο που πηγαίνει με την γυναίκα μου. Ξέρω ποιος είσαι. Ναι ξέρω. Δεν είμαι θυμωμένος, θα ήθελα απλά να σου ζητήσω μερικά πράγματα. Στην τελική πηγαίνεις με την γυναίκα μου.
1. Σε παρακαλώ, μην αφήνεις το καπάκι της τουαλέτας σηκωμένο, με κατηγορεί συνεχώς γι’αυτό και έχει αρχίσει να παλιώνει.

2. Μπορεί να μου δίνεις την ευκαιρία να πηγαίνω για ψάρεμα πιο συχνά, αλλά σε παρακαλώ σταμάτα να πίνεις τις μπίρες μου. Δεν πειράζει αν πίνεις κανά δυο όταν έρχεσαι (εγώ πίνω αρκετές μέχρι να την βρω ελκυστική), αλλά σε παρακαλώ άσε μου μερικές, γιατί εγώ είμαι εκεί περισσότερο χρόνο από εσένα.

3. Αν πιεις την τελευταία μπίρα, πάρε κι άλλες ή άσε λεφτά στον πάγκο για να πάρω εγώ.

4. Σε παρακαλώ, αντικατάστησε το χαρτί υγείας όταν το τελειώνεις. Για κάποιο λόγο ο 5χρονος γιος μου πιστεύει ότι δεν είναι εκεί όταν πρέπει να σκουπιστεί. Το έχουμε κάτω από τον νιπτήρα, εκτός κι αν έχεις να προτείνεις κάποιο καλύτερο μέρος.

5. Μόλις τελειώσεις με την γυναίκα μου, βρες κάτι μίας χρήσης για να σκουπιστείς. Το καλάθι με τα ρούχα στα δεξιά είναι δικό μου και τα ρούχα είναι καθαρά. Η γυναίκα μου δεν μου πλένει τα ρούχα και χάνω χρόνο από την δουλειά. Την περασμένη βδομάδα, η μπλούζα μου ήταν λερωμένη (ευχαριστώ).

6. Σε παρακαλώ, μην λες στα παιδιά μου ότι είσαι θείος τους, είναι μικρά αλλά όχι χαζά.

7. Σε παρακαλώ, μην ανάβεις την θέρμανση, εσύ δεν πληρώνεις τίποτα και οι λογαριασμοί είναι πανάκριβοι. Μπορεί στην γυναίκα μου να αρέσει, αλλά εμένα με πονάει.


8. Όταν σε ρωτάει “είμαι χοντρή με αυτό το παντελόνι;”, πες όχι. Μπορεί να νομίζεις ότι το να δίνεις διαφορετική απάντηση θα την κάνει να το ξανασκεφτεί πριν φάει ένα λίτρο παγωτό όλη μέρα, αλλά το μόνο που κάνεις είναι να της δίνεις λόγο να αγοράσει περισσότερα παντελόνια με τα οποία θα δείχνει το ίδιο χοντρή.

9. Σταμάτα να τρως τα γλυκά. Τα brownies που έφαγες ήταν από την μαμά μου για τα γενέθλια μου. Η γυναίκα μου δεν έχει φτιάξει κάτι τόσο καλό εδώ και χρόνια και αν το κάνει, δεν το μοιράζεται.

10. Δοκίμασε να αλλάξεις το πώς κάθεσαι στην καρέκλα μου. Η πολυθρόνα για την οποία σπάνια έχω χρόνο (οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, η προπόνηση και η κατασκήνωση μπάσκετ των παιδιών μου απασχολούν τον περισσότερο από τον χρόνο μου και προσπαθώ να τα βοηθάω και με το διάβασμα) έχει ένα εξόγκωμα που με αναγκάζει να κάθομαι από τα αριστερά.

Τέλος, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που την πήγες για μεσημεριανό του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν πεινούσε όπως συνήθως και παρήγγειλε μόνο μία μερίδα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα χρήματα που εξοικονόμησα για να πάω τα παιδιά σινεμά. Ελπίζω να μπορείς να με βοηθήσεις με αυτά τα πράγματα, μπορεί να γίνει λίγο παράξενο αν χρειαστεί να της μιλήσω.

Αν μπορείς να το κάνεις αυτό για μένα, θα σε ενημερώνω πότε θα λείπω και για πόσο, για να μην βιάζεσαι.

Υ.Γ.: Θα πάω τα παιδιά σε ένα θεματικό πάρκο στις 3 Απριλίου για τέσσερις μέρες. Έχω ένα μπουκάλι βότκα πάνω από το ψυγείο αν δεις ότι έχει λίγες μπίρες.”

Αυτός ο τύπος είπε αυτό που ήθελε με πολύ δημιουργικό τρόπο. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε σε τι φάση είναι τώρα η σχέση τους.

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε;