Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Οι Πλούσιοι Γέροι μου Πληρώνουν τα Πάντα και εγώ τους ΤΟ “Δίνω στο πιάτο”. Δεν φαντάζεστε Πόσα Βγάζει αυτη η Φοιτήτρια.
Ενώ κάποιες παίρνουν δάνεια σπουδών ή ξεκινούν μια έξτρα δουλειά για να πληρώσουν τις σπουδές τους ή τον πλούσιο τρόπο ζωής τους, ορισμένες νέες γυναίκες επιλέγουν μια λιγότερο παραδοσιακή συμφωνία.Η σπουδάστρια κτηνιατρικών επιστημών του Πανεπιστημίου του Sydney, Jessica, έκανε περιήγηση στο Facebook μια μέρα, όταν είδε ένα βίντεο σχετικά με το Seeking Arrangement – ένα Baby/Sugar Daddy dating site – και έκανε εγγραφή.

Τώρα, εδώ και ένα χρόνο είναι σε δύο σχέσεις «ζάχαρης». Η 20χρονη απολαμβάνει τακτικά δείπνα, πλούσια δώρα, διακοπές στο εξωτερικό, δίδακτρα και μηνιαίες πληρωμές ύψους 5.000 δολαρίων.

«Αρχικά έκανα κλικ στην ιστοσελίδα από περιέργεια, αλλά αμέσως ενθουσιάστηκα από μερικές φοιτήτριες που έγραφαν για τον τρόπο ζωής τους που ήταν «ζάχαρη» και με το πώς οι «μπαμπάδες» τους προσφέρονταν να πληρώσουν τα δίδακτρα και το ενοίκιο τους».

Η φοιτήτρια λέει ότι ενώ έπρεπε να φιλτράρει μερικά ανεπιθύμητα μηνύματα από άνδρες, μετά από μερικούς μήνες βρήκε δύο αξιόπιστους μπαμπάδες.


«Όλοι είναι διαφορετικοί και μερικοί άνδρες δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει να είσαι «Sugar Daddy».

Η Jessica έχει δύο μπαμπάδες ηλικίας 27 και 40 ετών. «Είναι επιτυχημένοι ιδιοκτήτες επιχείρησης / CEO κλπ. Δεν έχουν πολύ χρόνο για παραδοσιακά ραντεβού, έτσι χρειάζονται κάποια που να μην είναι πολύ εξαρτημένη».


Τον ένα από τους δύο δεν τον βλέπω συχνά επειδή ταξιδεύει. Δεν μου δίνει επιδόματα, αλλά πληρώνει για τα δίδακτρα και τις εξωσχολικές μου δραστηριότητες και μου κάνει δώρα. Μιλάμε καθημερινά και είμαστε πολύ άνετοι ο ένας με τον άλλο.

Με τον άλλο συναντιέται για δείπνο μία φορά την εβδομάδα και παρακολουθεί τις επαγγελματικές του εκδηλώσεις ως ραντεβού.

«Μου δίνει ένα επίδομα των 4.000 έως 5.000 δολαρίων το μήνα. Το καλό είναι, ότι δεν χρειάζεται να κοιμάστε με τον μπαμπά σας, αν δεν θέλετε. Ορίζετε εσείς τους όρους και τις προϋποθέσεις», είπε η Τζέσικα.

Ετοιμάζομαι να πάω ένα ταξίδι στη Χαβάη με έναν από τους Sugar Daddies μου. Παίρνω επίσης πολλά εσώρουχα, καλλυντικά, παπούτσια και ρούχα, ώστε να μπορώ να τα φορέσω όταν είμαι μαζί τους.

«Οι μπαμπάδες πρέπει να είναι κύριοι και να μην θέλουν να κάνουν παιδιά μαζί σας. Δεν χρειάζεται να κοιμάστε μαζί τους αν δεν θέλετε, αλλά αυτό είναι μέσα στα χαρτιά τελικά».

«Θα το συνεχίσω σίγουρα για μερικά ακόμα χρόνια μέχρι να τελειώσω με το πτυχίο μου και να εγκατασταθώ σε μια πλήρους απασχόλησης δουλειά».