Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Ήθελε να στείλει στη μαμά του φωτογραφία της καλής του, δεν πρόσεξε όμως τη λεπτομέρειαΉθελε να στείλει στη μαμά του φωτογραφία της καλής του, δεν πρόσεξε όμως τη λεπτομέρεια


Η ιστορία μας αρχίζει όσο πιο απλά παίρνει. Ο 22χρονος Maison Vallance από το Τενεσί έφαγε το σπίτι να βρει το φουτεράκι που του είχε αγοράσει η μητέρα του και είχε φροντίσει να ράψει το μονόγραμμά του επάνω.Το ρούχο είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για τη μαμά, γι’ αυτό και το βρήκε τελικά ο καλός γιόκας, οργώνοντας το σπίτι. Και μετά σκέφτηκε να βάλει την καλή του, τη Meghan, να το φορέσει και να στείλει τη φωτογραφία στη μαμά, πετυχαίνοντας με έναν σμπάρο δυο τριγόνια.

Γιατί βλέπετε η μαμά λατρεύει τη μέλλουσα νυφούλα της, κι έτσι η χαρά της θα ήταν διπλή. Η αθώα φωτογραφία τραβήχτηκε λοιπόν…

Και καθώς η Meghan έδειχνε όμορφη, ο Maison την ανέβασε πρώτα στο Twitter πριν τη στείλει στη μαμά: «Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία για να ενημερώσω τη μαμά μου ότι βρήκα την μπλούζα που μου είχε πάρει, αλλά η Meghan παραείναι όμορφη για να μην την ποστάρω».


Και ευτυχώς που το έκανε αυτό, καθώς ο κολλητός του διέκρινε κάτι που δεν θα χαροποιούσε και τόσο τη σεμνότυφη μαμά: «Θα το μετανιώσω αυτό μόλις κάνω την ερώτηση, αλλά τα σκοινιά;»


Και είχε απόλυτο δίκιο.

Φανταζόμαστε πως η φωτογραφία δεν θα σταλεί τελικά στη μαμά…