Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

15 Πανεύκολα Κόλπα που θα Κάνουν το Μακιγιάζ σας «Παιχνιδάκι». Το 7ο θα σας Ξετρελάνει!
1. Διαλέξτε τη σωστή απόχρωση μέικαπ

Δοκιμάστε τα προϊόντα στο λαιμό σας και όχι στο χέρι.


2. Μουντζουρώστε ελεύθεραΚάντε το μακιγιάζ ματιών να φαίνεται αμέσως πιο σeξυ, μουντζουρώνοντας ελαφρώς το μολύβι ματιών.
3. Χρησιμοποιείστε ανοιχτό μολύβι ή σκιάΕφαρμόζοντας ανοιχτό μολύβι ή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και στο κέντρο του άνω βλεφάρου θα κάνει το βλέμμα σας να δείχνει πιο ξύπνιο. Αν προσθέσετε και λίγο κάτω από το φρύδι σας, θα σας προσδώσει άμεσο λίφτινγκ.
4. Εφαρμόστε μάσκαρα με τον σωστό τρόποΓια πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες, στις βλεφαρίδες του άνω βλεφάρου περάστε τη μάσκαρα κάτω και πάνω από τις βλεφαρίδες. Στις βλεφαρίδες του κάτω βλεφάρου, κρατήστε το βουρτσάκι κάθετα, περνώντας κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά.

5.Δώστε σχήμα στα φρύδια σας.

Γεμίστε τα κενά στα φρύδια σας με μολύβι ή σκιά. Κάντε πρώτα περίγραμμα του κάτω μέρους και στη συνέχεια γεμίστε το με χρώμα.
6. Καλύψτε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτιαΧρησιμοποιήστε κόκκινο κραγιόν ως βάση και από πάνω μέικαπ για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.
7. Αποκτήστε πλούσια χείληΔώστε τέλειο σχήμα και όγκο στα χείλη σας με την παρακάτω τεχνική με μολύβι χειλιών, ξεκινώντας με ένα Χ στο κέντρο του άνω χείλους.
8. Τελειοποιήστε το υγρό eyelinerΧρησιμοποιήστε ένα κομμάτι ταινίας για να πετυχαίνετε κάθε φορά το eyeliner σας.
9. Κάντε τα ζυγωματικά σας να ξεχωρίζουν

Χρησιμοποιώντας σκούρα σκιά και και ρουζ σε αυτά τα σημεία, θα ενισχύσετε τη δομή των ζυγωματικών σας.
10. Διορθώστε μια σπασμένη πούδρα ή σκιάΧρησιμοποιήστε λίγο αλκοόλ και πλαστική μεμβράνη για να διορθώσετε σκιές ή πούδρα που έχει σπάσει.

11. Κάντε smokey eyes με αυτό το εύκολο κόλποΧρησιμοποιώντας ένα μολύβι ματιών, σχεδιάστε ένα # στην εξωτερική γωνία του ματιού και μουντζουρώστε την.
12. Κάντε το κραγιόν σας να διαρκεί όλη τη μέραΚάντε το κραγιόν σας να διαρκεί για ώρες με αυτό το κόλπο. Μόλις εφαρμόσετε το κραγιόν, πατήστε τα χείλη σας σε ένα χαρτομάντηλο και περάστε από πάνω μια ημιδιαφανή πούδρα.
13. Σταθεροποιήστε το μακιγιάζ σας.

Κάντε το πρόσωπό σας να λάμπει και το μακιγιάζ να διαρκεί όλη μέρα με αυτή τη τεχνική που λέγεται «ψήσιμο». Εφαρμόστε το concealer σας, αφήστε το να στεγνώσει για 10 λεπτά και περάστε από πάνω πούδρα.
14. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα μακιγιάζ σε πολλαπλές χρήσειςΕφαρμόστε το αγαπημένο μολύβι χειλιών ή κραγιόν ως ρουζ. Εφαρμόστε στα ζυγωματικά σας και μουντζουρώστε το.
15. Βασιστείτε σε ένα κουτάλιΤελειοποιήστε τεχνικές του μακιγιάζ, όπως το contouring, η εφαρμογή της μάσκαρας χωρίς να μουντζουρωθείτε και πολλά άλλα με ένα απλό κουτάλι.
πηγη