Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Του Άρεσαν οι Πιτσιρίκες με Μεγάλα… και “Ψώνισε” Αυτή από το Διαδίκτυο. Δεν Φανταζόταν όμως ΤΙ θα Ακολουθήσει!
Ένας 68χρονος άντρας από την Φλόριντα παντρεύτηκε την 24χρονη εγγονή του φέτος. Το ζευγάρι, που έχει ζητήσει να παραμείνει ανώνυμο, ισχυρίστηκε πως δεν ήξερε πως ήταν
συγγενείς όταν αντάλλαξαν όρκους το καλοκαίρι του 2016.

Χάρη σε ένα τυχερό λαχείο, ο διπλά χωρισμένος παππούς κατάφερε να μετακομίσει από το ταπεινό του διαμέρισμά του σε μία πολύ καλύτερη περιοχή στο Golden Beach της Φλόριντας. Επειδή σκέφτηκε πως το φουσκωμένος του τραπεζικός λογαριασμός θα τον βοηθούσε να βρει γυναίκα, έγινε μέλος σε μία ιστοσελίδα γνωριμιών ειδικά για μεγαλύτερους άντρες.


“Ένιωσα κάτι πολύ παράξενο όταν είδα τις φωτογραφίες της.Ήταν μια κούκλα και με πολλά προσόντα… Ήταν σαν να ζούσα deja vu αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τότε γιατί μου φαινόταν τόσο γνωστή.”

Κανόνισαν ραντεβού και αμέσως ένιωσαν και οι δύο πολύ καλή σύνδεση.

Η εγγονή δούλευε στο Jacksonville ως εξωτική χορεύτρια. “Δεν είμαι περήφανη για την δουλειά μου αλλά έκανα ότι ήταν απαραίτητο για να μεγαλώσω μόνη μου τα παιδιά μου.”


Η συνειδητοποίηση πως ήταν συγγενείς έγινε μία μέρα που κοιτούσαν ένα φωτογραφικό άλμπουμ και ξαφνικά είδαν πως ο γιος του ήταν ο πατέρας της. “Όταν είδα τον πατέρα μου σ’αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ, ένιωσα μία πολύ έντονη αίσθηση απόγνωσης,” είπε η νεαρή νύφη.

Ο σύζυγός της πρόσθεσε: “Ένιωσα πολύ άσχημα για εκείνη γιατί ξέρω πώς νιώθει.”

Παρά την ανακάλυψη αυτή, το ζευγάρι θέλει να παραμείνει παντρεμένο και να προσπαθήσει να κάνει αυτή την σχέση να δουλέψει.

Εκείνη είπε: “Κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό με τον δικό του τρόπο. Νιώθω πως ο δεσμός μας είναι τόσο δυνατός που τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει. Εκείνος δεν θέλει να χωρίσει ξανά και εγώ έχω ήδη δύο αποτυχημένους γάμους και δεν θέλω να έχω και τρίτο.”

Οι σκέψεις σας;