Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Παντρεμένη δασκάλα είπε σε μαθητής της οτι τον Περιμένει σπίτι για να “Το κάνουν”. Οταν Άνοιξε την πόρτα όμως της “κόπηκαν” τα πόδια
Την 22χρονη Χάντερ Ντέι κατήγγειλαν οι γονείς του μαθητή που ανακάλυψαν στο κινητό του τηλέφωνο γυμνές φωτογραφίες και γραπτά πονηρά μηνύματα της νεαρής καθηγήτριας.

Χειροπέδες σε μια 22χρονη καθηγήτρια Φυσικής σε λύκειο στην πόλη Γιούκον πέρασαν αστυνομικοί στην Οκλαχόμα αφού διαπίστωσαν ότι περίμενε στο σπίτι της έναν μαθητή της προκειμένου να το κάνουν υπό το φως των κεριών.


Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της βρήκαν την Ντέι να περιμένει τον νεαρό στο σαλόνι της στο οποίο είχε σβήσει τα φώτα και είχε ανάψει κεριά.

Πλέον η 22χρονη, η οποία σύμφωνα με τους αστυνομικούς ομολόγησε ότι είχεερωτικές επαφές με τον μαθητή της, κατηγορείται για βια σμό σε δεύτερο βαθμό και κατοχή παιδικής πopvoγραφίας και κρατείται με εγγύηση 85.000 δολαρίων.

Προκειμένου οι αστυνομικοί να επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες των γονέων έστειλαν SMS στην Ντέι υποδυόμενοι τον νεαρό μαθητή. Όταν, λοιπόν, ρώτησαν την 22χρονη αν ισχύει το ραντεβού που είχαν, εκείνη όχι μόνο απάντησε «ναι» αλλά του είπε να βιαστεί πριν να επιστρέψει στο σπίτι ο σύζυγός της.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της έστειλαν ένα νέο μήνυμα στο οποίο έγραφαν «έφτασα». «Η πόρτα είναι ξεκλείδωτη όπως πάντα» απάντησε η Ντέι με τους αστυνομικούς να μπαίνουν στο σπίτι και να τη συλλαμβάνουν. Στους ένστολους η 22χρονη καθηγήτρια ομολόγησε ότι έστελνε φωτογραφίες με τα εσώρουχα αλλά και ότι είχε λάβει φωτογραφία των γεννητικών οργάνων του μαθητή.Η Ντέι είχε προσληφθεί στο εν λόγω σχολείο στην αρχή του φετινού εκπαιδευτικού έτους στο πλαίσιο του προγράμματος πρόσληψης 1.500 χωρίς εμπειρία καθηγητών προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις εκπαιδευτικών.
Πηγή stroumfaki.gr