Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

“Στην Τουρκία πολλοί Νομίζουν πως ο Έρωτας Γίνεται από τον Αφαλό”. Ιερόδουλη Σοκάρει με τις Αποκαλύψεις της!


Η συγκλονιστική αποκάλυψη Τουρκάλας ιερόδουλης σε δημοσιογράφο του BBC – Πώς οι εργαζόμενες στους οίκους πολυτελείας στην Τουρκία αποτρέπουν τα «εγκλήματα τιμής»

Η σειρά ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο «SΕΧ in strange places» (Έρωτας σε παράξενα μέρη) επισκέφθηκε την Τουρκία και η δημοσιογράφος του βρετανικού καναλιού Stacey Dooley έκανε ρεπορτάζ σε οίκους ανοχής της γειτονικής χώρας.


Η δημοσιογράφος μίλησε με μια ιερόδουλη, την Χούλια, που δήλωσε ότι από την ηλικία των 15 ετών είναι στο πεζοδρόμιο και παρά το ότι οι οίκοι ανοχής είναι νόμιμοι στην Τουρκία, τρέμει στην ιδέα πως θα ανακαλύψει η οικογένειά της το επάγγελμά της, επειδή είναι σίγουρο ότι οι δικοί της θα την σκοτώσουν. Εκείνο όμως που εξέπληξε την Βρετανίδα δημοσιογράφο είναι η αποκάλυψη της Χούλια ότι οι περισσότεροι άντρες που επισκέπτονται τους οίκους ανοχής στην γειτονική χώρα νομίζουν ότι ο έρωτας γίνεται από τον αφαλό.

Η Stacey Dooley παρά το ότι έχει επισκεφθεί πολλές χώρες στον κόσμο και ασχολείται με γυναικεία θέματα δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά που ακούει κάτι τέτοιο! Η Χούλια υποστήριξε ότι η παντελής έλλειψη ερωτικής εκπαίδευσης στην Τουρκία ευθύνεται για την άγνοια των αντρών στον έρωτα και υποστήριξε ότι, αν δεν υπήρχαν οι ιερόδουλες να δείξουν στους Τούρκους πώς να κάνουν έρωτα, πολλοί θα είχαν σκοτώσει την γυναίκα τους από την πρώτη νύχτα του γάμου τους.


Σύμφωνα με την Χούλια η παρθενία στην Τουρκία είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση και όσοι άντρες προσπαθούν να κάνουν έρωτα με την σύζυγό τους την πρώτη νύχτα του γάμου τους από τον αφαλό, αν δεν είχαν «ενημερωθεί» στους οίκους ανοχής, θα σκότωναν την νύφη αφού δεν θα έβλεπαν αίμα μετά την συνεύρεση.


«Είναι από τα πιο παράξενα πράγματα που έχω ακούσει. Έχω μιλήσει με πολλές ιερόδουλες σε όλο τον κόσμο και αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο», δήλωσε έκπληκτη η Βρετανίδα δημοσιογράφος.Πηγή: Protothema