Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Δεχόταν Απίστευτο Bullying για το «Πεσμένο» της Πρόσωπο Εξαιτίας ενός Όγκου. Δείτε όμως ΠΩΣ άλλαξε η Ζωή της Μετά το Χειρουργείο!
Ένα κορίτσι που γεννήθηκε με μία σπάνια πάθηση εξαιτίας της οποίας το μισό της πρόσωπο ήταν «κατεβασμένο» προς τα κάτω τόλμησε μια σοβαρή εγχείρηση που της άλλαξε ολόκληρη τη ζωή.
Σταμάτησαν επιτέλους να της φωνάζουν «Το κορίτσι με το πεσμένο πρόσωπο». Δείτε πως είναι η σημερινή της εμφάνιση!

Από την Melin Hajdarbegovic


Οι άνθρωποι είναι το μοναδικό είδος που δεν δέχεται την διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία. Κάθε τι μοναδικό και διαφορετικό ενοχλεί τον κόσμο. Αυτό είναι κάτι που έχει βιώσει στο πετσί της ένα νεαρό κορίτσι από την Nova Scotia – κανείς δεν την δέχονταν εξαιτίας της διαφορετικότητας της.

Αυτή είναι η Sarah Atwell, κάτοικος της Nova Scotia, στην ηλικία των 7. Μπορείτε να διακρίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με το μισό της πρόσωπο.
Tara MacAskill

Το πρόσωπο της Sarah δεν είναι συμμετρικό όπως το πρόσωπο των υπόλοιπων ανθρώπων, επειδή γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται Νευροϊνωμάτωση.Inside Edition

Η πάθηση της Sarah προκάλεσε καλοήθεις όγκους να αναπτυχθούν στις νευρικές απολήξεις της. Ο όγκος που αναπτύχθηκε στο πρόσωπό της κατέστρεψε τελείως την εμφάνιση της. Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμη χειρότερα όταν οι γιατροί είπαν στους γονείς της ότι δεν ήταν διαθετιμένοι να χειρουργήσουν τον όγκο στο πρόσωπο της.The Chronicle Herald

Αυτό έφερε την Sarah σε απόγνωση. Αυτό που την έκανε ακόμη πιο δυστυχισμένη ήταν ότι εξαιτίας του όγκου της, όλοι της φερόντουσαν απαίσια και δεχόταν καθημερινά bullying από τους συμμαθητές της.


The Doctors TV Show

Ανέβασε και ένα βίντεο στο Facebook εξηγώντας την κατάσταση της έτσι ώστε να κάνει το bullying να σταματήσει.
YouTube

Το video οδήγησε στην καρδιά των ανθρώπων που της έκαναν Bullying. Η Sarah κέρδισε τεράστια υποστήριξη από κάθε μέρος του πλανήτη.YouTubeAndrew Nock

Και το καλύτερο απ’όλα ήταν ότι το video την οδήγησε στον γιατρό Dr. Steven Morris, έναν ειδικό πλαστικό χειρούργο, που επικοινώνησε μαζί της. Η Σάρα αισθάνθηκε ενθουσιασμένη την ημέρα που η Δρ. Μόρις επικοινώνησε μαζί της. Γνώριζε ότι η ζωή της επρόκειτο να αλλάξει.Andrew Nock

Ο Dr. Morris είπε στην Sarah ότι το χειρουργείο της θα είχε κάποιο ρίσκο και θα έπρεπε να έχει την δική της συγκατάθεση για να χειρουργήσει το πρόσωπο της.
Εκείνη συμφώνησε αμέσως.
Huffington Post UK

Η Sarah φεύγει για το χειρουργείοHuffington Post UK

Το χειρουργείο της Sarah ήταν πολύ δύσκολο, αλλά ευτυχώς επέζησε. Το χειρουργείο άλλαξε ολοκληρωτικά την εμφάνιση της, αλλά δεν άλλαξε το πανέμορφο πνεύμα της.

Η Sarah μπορεί να ξεχάσει αυτό το πρόσωπο επειδή…NY Daily News

…έτσι είναι η τωρινή της εμφάνισηNewsbuzzed


hornet.gr