Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

Φρίκη: Έβαλε φωτιά στην 3χρονη κορούλα του επειδή ήταν πολύ...

Σοκάρει η υπόθεση ενός 3χρονου κοριτσιού που έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του πατέρα του και υπέστη απειλητικά για τη ζωή του εγκαύματα στο 13% του σώματός του.

Ο Edward John Herbert περιέλουσε με βενζίνη την 3χρονη κορούλα του και της έβαλε φωτιά κατά τη διάρκεια έκρηξης οργής επειδή ήταν πολύ όμορφη. Το κοριτσάκι, που ήταν τότε 3 ετών, υπέστη σοβαρά εγκαύματα που της άφησαν μόνιμες ουλές μετά τη φρικιαστική επίθεση.

Είχε περιλούσε με βενζίνη και την 7χρονη κορούλα του αλλά δεν της έβαλε φωτιά. Η αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που ζούσε δίπλα τους άκουσε τις κραυγές και έτρεξε να βοηθήσει, καλύπτοντας το κοριτσάκι με μια κουβέρτα για να σβήσει τις φλόγες.
Ο πατέρας παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι ήθελε να σκοτώσει τις κορούλες του, αλλά αρνείται 5 κατηγορίες. Στο Ανώτατα Δικαστήριο της Δυτικής Αυστραλίας έγινε γνωστό πως όλη την ημέρα κάπνιζε κάνναβη και έπινε πριν τη σοκαριστική επίθεση τον Αύγουστο του 2015.

Πριν τη σοκαριστική επίθεση, ο Edward John Herbert κυνήγησε τη σύντροφό του με μαχαίρι και απείλησε να ανατινάξει το σπίτι τους, με εκείνη να προσπαθεί να τον ηρεμήσει. "Ο λυκάνθρωπος έρχεται. Αυτό είναι, θα σε σκοτώσω", φέρεται να της είπε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Αφού περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στο 3χρονο κοριτσάκι μπροστά στα μάτια της συντρόφου του, περιέλουσε με βενζίνη και την 7χρονη κορούλα του που έχει αυτισμό και ειδικές ανάγκες. Η αστυνομικός Stephanie Bochorsky ήταν εκείνη που έσπευσε να βοηθήσει και απομάκρυνε τα δύο κοριτσάκια από το δωμάτιο.

Όταν ο γείτονάς τους Daniel McMillan πήγε σπίτι βρήκε τον Herbert στην κουζίνα να πίνει μπίρα. Τον ρώτησε τι είχε κάνει και του είπε ότι έβαλε φωτιά στην κορούλα επειδή ήταν πολύ όμορφη και πως είναι δικά του τα παιδιά και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.


athensmagazine.gr