Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Ανακάλυψα ότι η μεγαλύτερή μου κόρη και ο άντρας μου, τα έχουν πίσω από τη πλάτη μου…
Μια μητέρα τριών παιδιών ικετεύει για βοήθεια, καθώς ο σύζυγος της και μια από τις ενήλικες κόρες της, έχουν σχέση, εδώ από ένα χρόνο.
Η γυναίκα έχει θίξει επανειλημμένα το πρόβλημα, από όταν έμαθε για αυτή τη σχέση τον Δεκέμβριο του 2015, η οποία αφορά την κόρη της από προηγούμενο γάμο.

Θέλει η ταυτότητα της να παραμείνει ανώνυμη, και έγραψε σε γνωστό γυναικείο σαιτ το πρόβλημα της, αναζητώντας μια συμβουλή.

» Έχω κολλήσει σε αυτό τον εφιάλτη εδώ και ένα χρόνο, και δεν νομίζω ότι θα αντέξω άλλη μια μέρα», αναφέρει στην ιστοσελίδα.

Νιώθει ανίκανη να αφήσει τον σύζυγο της, γιατί είναι οικονομικά εξαρτημένη από εκείνον Μετά από οχτώ χρόνια γάμου, το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά, και ζούσαν με τις δύο ενήλικες κόρες της, που ήταν από άλλον γάμο.
«Ανακάλυψα τον Δεκέμβριο του 2015, ότι η μεγαλύτερη κόρη μου και ο σύζυγος μου τα είχαν πίσω από την πλάτη μου».

Τον αντιμετώπισε ευθέως, αλλά η απάντηση του ήταν ότι όλα είναι ψέμματα. Έχει δεί μηνύματα που έχουν στείλει ο ένας στο άλλο, γράφοντας στο περιεχόμενο τους πόσο ερωτευμένοι είναι. Τα αισθήματα επίσης αποκαλύφθηκαν σε ερωτικές κάρτες, που είχαν στείλει μεταξύ τους.


«Δεν πρόκειται να σταματήσουν. Έχω πέσει σε κατάθλιψη, είμαι στα χαμένα, αηδιασμένη και πληγωμένη!»

Οι ειδικοί του σαιτ πρότειναν στην γυναίκα να βάλει πρώτα την ψυχική της υγεία και μετά την οικονομική της ανάγκη.

«Αρχικά κλείσε ένα ραντεβού με έναν ειδικό, και μετά με έναν δικηγόρο. Έπειτα, θα βάλεις τις προσωπικές και τις οικονομικές σου ανάγκες σε σειρά. Οργάνωσε τα οικονομικά σου, και κράτησε ένα αρχείο για όλα όσα έχει μεταφέρει».

Η ψυχολόγος Melissa Keogh αναφέρει ότι οι οικογενειακές σχέσεις είναι συχνά δυσλειτουργικές, και χρειάζονται ψυχολογική θεραπεία. » Υπάρχουν γενικά μακροχρόνια προβλήματα, πολύ σοβαρά και πολύ συχνά όπου τα υγιή όρια για την λειτουργία μιας οικογένειας πρέπει να αποκατασταθούν, ώστε όλα τα μέλη της να λαμβάνουν σημαντική ψυχολογική βοήθεια».Πηγή : http://www.mirror.co.uk/