Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

Τουρκάλα top model αρνήθηκε να έρθει στην Αθήνα σε επίδειξη μόδας και μας απειλεί με οθωμανικό χαστούκιΜε «οθωμανικό χαστούκι» απειλεί ένα μοντέλο από την Τουρκία τη χώρα μας λόγω της στάσης που τηρεί, όπως λέει, έναντι της πατρίδας της.

Σε συνέντευξή της, η Μερβέ Ακκανάτ, η οποία κέρδισε την περασμένη εβδομάδα στον διαγωνισμό Top Model Of Turkey, που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, μίλησε για την Ελλάδα και μάλιστα την… απείλησε με οθωμανικά χαστούκια!
Όπως δήλωσε σε συνέντευξη της, είχε προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά τις απέρριψε λόγω της στάσης της χώρας μας απέναντι στην Τουρκία.

«Δέχθηκα μια πρόταση για την Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα στις 30 Μαρτίου. Αλλά την απέρριψα πρόσφατα λόγω της στάσης της Ελλάδας έναντι της χώρας μου. Η Ελλάδα πρέπει να γνωρίζει ότι είμαστε εγγόνια Οθωμανών. Ξέρουμε να τείνουμε κλάδο ελαίας, αλλά και να δίνουμε οθωμανικά χαστούκια εκεί που πρέπει», είπε.


Το μοντέλο δήλωσε χαρούμενο που κέρδισε το διαγωνισμό και περήφανη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στο Top Model of the World για την ανάδειξη του κορυφαίου μοντέλου στην υφήλιου, αλλά όπως τόνισε, δεν σκοπεύει να εξαργυρώσει την επιτυχία της ακολουθώντας καριέρα στην τηλεόραση, ή στην ηθοποία αλλά θα επικεντρωθεί στο μόντελινγκ.