Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Κατέβασε το Παντελόνι του και της «Τον» Πέταξε στο Πρόσωπο. Όταν του Είπε ότι Είναι Μικρός, Ακολούθησε το ΧειρότεροΜία 29χρονη γυναίκα από την Ρωσία δολοφονήθηκε από έναν τύπο – αφού αστειεύτηκε για το μέγεθος του μορίου του.


Η Marina Kovalenko, μητέρα τριών παιδιών, είχε γνωρίσει τον δολοφόνο της στην καφετέρια του χωριού της στο Volgograd της Ρωσίας και της πρότεινε να την συνοδέψει σπίτι μετά.Ο ανώνυμος 25χρονος είπε στην αστυνομία πως κατέληξαν να πάνε σε ένα γκαράζ που νοικιάζει, όπου και το έκαναν.


Μετά, η γυναίκα γέλασε λόγω του μικρού μεγέθους του μορίου του, σύμφωνα με την αστυνομία, και αυτό τον έκανε να τρελαθεί από την ταπείνωση.«Στραγγάλισε την γυναίκα και πήγε το σώμα της στο δάσος όπου και το έθαψε.»

Όταν οι φίλοι της ανέφεραν την εξαφάνιση, η αστυνομία βρήκε τα ίχνη του άντρα που είχε γνωρίσει στην καφετέρια.


Αρχικά είπε πως χωρίστηκαν και εκείνη πήγε σπίτι μόνη της. Αλλά οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν πως πήγαν και οι δυο τους στο γκαράζ – και πως η γυναίκα δεν έφυγε ποτέ.


«Μετά την παρουσίαση των στοιχείων, ο ύποπτος ομολόγησε πως σκότωσε την γυναίκα και τους έδειξε πού είχε πετάξει το σώμα της.»

Ο άντρας τώρα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης μέχρι και 15 ετών αν καταδικαστεί.