Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο!
Χτες από νωρίς το πρωί σας είχαμε ενημερώσει ότι οι Διάσημοι θα καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο άνεσης! Και σήμερα επανερχόμαστε με νέο ρεπορτάζ!

Το κλίμα στους Διάσημους δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αφού με την άφιξη του Σώζων οι εντάσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον Χάρο να έχει έναν έντονο τσακωμό με την Κατερίνα Δαλάκα με τους χαρακτηρισμούς να δίνουν και να παίρνουν πίσω από τις κάμερες!


Εκτός όμως από... παρασκήνιο σήμερα έχουμε και αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας! Την βδομάδα αυτή δεν θα έχουμε αποχώρηση, μετά από απόφαση της παραγωγής με αποτέλεσμα να αναταραχθούν λίγο τα δεδομένα!

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Και πάμε τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι! Διάσημοι και Μαχητές μάχονται λοιπόν με στόχο το έπαθλο επικοινωνίας! Και οι δύο ομάδες έχουν καταφέρει να έρθουν σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς τους οπότε το συγκεκριμένο έπαθλο δεν έχει πλέον την ίδια σημασία και περνάει σίγουρα σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με άλλα! Πάντως ένα επιπλέον κίνητρο είναι πως η νικήτρια ομάδα κερδίζει και επιπλέον προμήθειες φαγητού!

Σήμερα λοιπόν, για ακόμα μια μέρα, έχουμε ένα αγώνισμα με πολύ... νερό και αντοχή! Στο χθεσινό επεισόδιο ο στόχος ήταν ιδιαίτερα εύκολος με αποτέλεσμα όποια ομάδα έφτανε πρώτη να έχει και το προβάδισμα όμως σήμερα κάτι τέτοιο δεν ισχύει και θα κριθεί κατά πολύ ο νικητής στο σημάδι! Οι Διάσημοι δείχνουν να είναι το φαβορί, καθώς από τους Μαχητές για ακόμα μια μέρα θα μείνει εκτός η Μελίνα, όμως τίποτα δεν θεωρείται βέβαια ακόμα!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:
Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: